AMSS poklonio 1.000 kompleta prve pomoći

Bez autora
Nov 03 2011

Auto-moto savez Srbije (AMSS) organizovao je krajem oktobra i početkom novembra akciju u kojoj je vozačima poklonio 1.000 kompleta prve pomoći koji su obavezni po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.Kroz gostovanja predstavnika AMSS na medijima sa nacionalnom frekvencijom kao i kroz pisane medije, 1.000 vozača iz cele Srbije dobilo je od AMSS komplete prve pomoći odobrene od Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije koji su po standardu Instituta za standardizaciju pod oznakom SRPS Z.B2.001.

AMSS poklonio 1.000 kompleta prve pomoćiAuto-moto savez Srbije (AMSS) organizovao je krajem oktobra i početkom novembra akciju u kojoj je vozačima poklonio 1.000 kompleta prve pomoći koji su obavezni po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Kroz gostovanja predstavnika AMSS na medijima sa nacionalnom frekvencijom kao i kroz pisane medije, 1.000 vozača iz cele Srbije dobilo je od AMSS komplete prve pomoći odobrene od Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije koji su po standardu Instituta za standardizaciju pod oznakom SRPS Z.B2.001.

Brinući o preventivi, bezbednosti i zaštiti interesa vozača cilj AMSS je da vozačima ukaže na neophodnost prve pomoći u slučaju saobraćajne nezgode, ali i da ne dođu u situaciju da budu sankcionisani i plaćaju kaznu od 5.000 dinara ukoliko ne poseduju kompletnu obaveznu opremu u skladu sa propisima.

Vozači imaju obavezu da komplete prve pomoći, koje su eventualno dobili prilikom kupovine i uvoza automobila zamene onima koji odgovaraju domaćem standardu. Svi koji nisu kroz akciju AMSS dobili obavezne komplete prve pomoći, mogu da ih kupe u brojnim poslovnicama AMSS širom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik